vineri, 16 decembrie 2011

Facebook imi da dureri de cap

Cred ca am inebunit (e cu doi de n sau cu unul singur?). Da. Mi-am facut un Excel cu date despre prietenii din lista de facebook.
Initial am vrut sa fie cu date gen tara de origine, de cand suntem prieteni, etc. Acum am ajuns sa le dau scoruri in functie de cum interactionam, daca sunt suparat pe ei sau nu (suparare de-aia de nu poti s-o spui ci doar o tii in tine - ca romanii nu suporta sa le spui in fata), daca sharuiesc si ei la randul lor sau doar sunt stalkeri (aia care intra pe facebook doar pentru ca se plictisesc si vor doar sa vada ce mai fac altii).

Pai da mai frate, pentru ca uite, la o prima strigare avem asa: colegi de serviciu (unii si prieteni altii doar colegi - unii nu stiu sa fie prieteni, nu le iese), fosti colegi de serviciu, de scoala, rude, colegi de HyundaiClub (la fel, unii sunt si prieteni, altii- nu). Cu unii am vorbit o data in viata, cu altii chiar deloc. Unii sunt sociabili, altii sunt hateri. Unii sunt cinstiti, altii au ganduri ascunse, te vorbesc pe la spate si n-ai cum sa te prinzi mereu de asta. Unii se supara repede, altii nu se simt nici cand le zici in fata. Unii sunt prieteni de conjunctura, profitori pe cand altii sunt prieteni adevarati, "de cursa lunga". Unii chiar nu stiu sa intretina o relatie de amicitie. Altora le e lene sa dea un amarat de like.

Ei, in conditiile astea, cum iti dai seama ce sa sharuiesti si cu cine? Ca nu se poate tot cu toti (din motive evidente, ce reies din cele de mai sus) da' nici mai nimic cu nimeni, ca doar e la mine pe wall, ce plm.! Sugestii?

L.E. Nu demult imi dadu add o fatuca despre care am aflat (si verificat) ca are doua conturi de facebook. Unul oficial (gen de business) si altul mai personal. Oare nu i-a explicat nimeni ca exista LinkedIn. Evident i-am facut vant intr-o categorie de Facebook friends careia i-am pus numele "unwanted". Acolo intra din aia gen care mi-au dat add doar pentru ca m-au vazut pe geam in cladirea de vizavi.

2 comentarii:

  1. Nu stiu unde sa postez si trece ziua: LA MULTI ANI, amerindianule !

    The Greek :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehehe. Multumesc. M-au ajuns urarile si aici :)

    RăspundețiȘtergere