sâmbătă, 3 martie 2012

Avem un android, cum procedam?

Inauguram azi un serial dedicat aplicatiilor de android - de curand am intrat si eu in randul lumii, adica am renuntat la vechitura de Noika si am trecut la androide. Androide pentru ca sunt doua.



Prima aplicatie pe care vreau sa o recomand se numeste TuneIn Radio. Am ajuns la ea atunci cand am dorit sa ascult RockFM la mine in Ploiesti si am constatat ca la radio nu se poate, semnalul fiind slab. Bine, pot asculta la desktop dar nu e foarte comod (porneste greu si e si zgomotos). Plus ca vroiam oaresce mobilitate - pe laptopul de servici nu puteam asculta - RockFM "emite" un pls care nu ruleaza decat pe Winamp sau Real player (baietii de la serviciu nu au pus asa ceva).

Surpriza a fost cand am constatat ca nu pot asculta nici pe ditamai HTC-ul, desi aveam atat Winamp cat si Real Player pe el (bine, variantele pentru mobil). Asa ca ... TuneIn Radio in combinatie cu WiFi merge ca uns. Am luat deci RockFM-ul, l-am pus la favorite, am mai pus si "zgomot nu muzica" (Radio Romantic, pentru necunoscatori) pe lista si l-am pus la treaba. Ce n-am gasit in aplicatie a fost "The Beat of Detroit" dar se poate si fara.

A doua aplicatie pe ziua de azi este un joc si se numeste "Carnival of Horrors". Porcaria m-a tinut treaz pana la 3 dimineata.

Practic trebuie sa faci pe Ghost Buster-ul si sa opresti niste fantome sa traverseze un pod de lemn, avand la dispozitie diverse aparate: o chestie care arunca fulgere, o chestie cleioasa menita sa incetineasca hidoseniile, o mina antipersonal (relax, e de jucarie). Din cand in cand exista o chestie numita "ghost attack". Adica atunci se napustesc mai multe oratanii asupra ta si trebuie sa fii pregatit (sa ai destulde device-uri instalate). Mai departe, descoperiti voi. A, sa nu uit: incarcatorul pe aproape, ca asta consuma, nu gluma.

Sa-mi spuneti daca v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu