sâmbătă, 7 mai 2011

Deveselu ... de Prahova?

Mai pun o data inregistrarea emisiunii lui Mircea Badea si ciulesc urechile: ma, a zis ala Deveselu sau nu? Deveselu de Olt, da? Pai da, pentru ca exista si un Deveselu de Prahova. Se mai numeste si aerodromul de la Strejnic.

De unde pana unde Deveselu de Prahova? Pai uite asa, pentru ca fix cand mi-e lumea mai draga, chilotii de la Strejnic se hotarasc ei cu de la mama lor putere ca vor sa vada Ploiesti-ul de la inaltime. Adica sa survoleze partea de vest a orasului.
Ce inseamna asta? Pai inseamna niste aparate de zbor probabil antice si de demult care tulbura linistea cartierului cu un nivel enervant de decibeli, ori la ore prea matinale pentru mine (si probabil pentru mai toata suflarea din zona), ori dupa-amiaza pe la 2, cand e somnul de frumusete mai dulce.

De ce? Pai iete asa, ca e cul. Serios, la cat de des zboara astia ai zice ca Deveselu ala e de fapt aici, nu in Olt. Oare cine ii finanteaza pe astia? Vreun mogul local care ia lectii de zbor?

Either way, nu-i mai vreau pe aici. La cat camp e in judetul asta, cred ca ar avea unde sa zboare, astfel incat sa deranjeze cu bazaitul lor cel mult vacile scoase la pascut. Really!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu