sâmbătă, 7 mai 2011

"Diavolii rosii" sau "extraterestrii"?

Iata ca se aproprie inca o finala de Champions League iar suspansul este cat se poate de mare, in sensul ca e destul de greu de ghicit cine castiga anul asta.

Personal merg pe mana Barcelonei, desi finala se joaca acasa la engleji. Incerc sa departajez cumva echipele si ma uit la parcursul lor in grupe - o idee nu foarte inspirata, chiar spre deloc. 4-2-0 scrie in dreptul ambelor, cu adversari oarecum la fel ... de slabuti adica. Poate Valencia sa fie cu un cap peste Copenhaga ... in rest, cam la fel.

Mergem mai departe - Manchester trece la un gol diferenta de Marseille (si ca sa-l parafrazez pe N'Doye: cine e ma, Marseille asta?), iar Barça de Arsenal - stai! asta nu era meciul ala controversat cu un cartonas rosu dat cam prea usor? Hmmm ... ok, deci tot egalitate.

Next, MU trece de Chelski iar Barcelona de Sahtior. Tot egal. De ce? Pai 3-1 la general cu Chelsea vs. 6-1 cu Sahtior. Merge?

In fine, 6-1 cu nemtii din Gelsenkirchen (care pana in minutul 35 al partidei retur erau, la general, conform glumei aluia de la TVR Shalke 0-4) vs. 3-1 cu Hala Madrid a.k.a. zeru tituli a.k.a. The Special One. Tot egalitate, nu? Sau am numarat eu gresit?

Hai sa incercam cu jucatorii: Messi (golgeterul editiei actuale de CL) si Pedro cu 4 goluri vs. Javier who the f**k is this Hernandez si altii. Sau ratangiul Villa vs. Michael once upon a time Owen. Sau Piqué (care vine de la pick on someone) vs. Wayne 1 din 7 Rooney.

Sau poate cu antrenorii? Adica Pep daca antrenam la alta echipa nu mai castigam nimic Guardiola vs. Alex da' iesi odata la pensie Ferguson. Tot egalitate, nu?

Raspunde cineva? :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu