sâmbătă, 7 mai 2011

Dimineti reci de mai

Mi se pare mie sau inceputul asta de mai e mai rece ca de obicei? Nu ca aprilie ar fi fost mai altfel, dar ... si luna mai? Au trecut deja aproape 7 zile si nu vad semne de incalzire. Ce sa fie oare?

Cum il chema pe nenea ala cu incalzirea globala, ca mereu uit? Asa ma ... Al Gore, cum bine zice amicul Google. Tare as mai vrea sa-l iau la intrebari fix acum.

Era si o gluma pe tema asta. Cica nu-i mai zice incalzire globala ci climate change pentru ca habar n-au daca e incalzire sau racire :))

Una peste alta, tremur de frig in casa. Da, din cauza frigului de afara dar si pentru ca mintea mea imi dicteaza ca la inceput de mai trebuie sa stau cu talpile goale pe covor si in tricou cu maneca scurta.

Exista voci care spun ca astia de la (era sa zic RADET, dar in Ploiesti ii zice altfel) whatever, nu ar fi trebui sa opreasca (virgula) caldura. Si mai exista si zeci de mii de alte voci (pensionari, somerri, etc.) care sustin contrariul.

Pana la urma, ideea e cam asa, vorba cuiva de pe Facebook (adaptata la Romania): dear Prahova, it's May - pls. keep temperatures above 20 C! Pretty please! :)))

2 comentarii: