marți, 28 iunie 2011

Vodafone o da in bara din nou?

Dupa ce mi-au explicat frumos si civilizat ca in zona unde locuiesc ai mei, adica la vreo 10 km de orasul Buzau (orasul, da?) semnalul este slab pentru ca este deservita de mai multe celule dar la un nivel slab si ca nu se intrevede vreo schimbare prea curand (whatever, semnalul e de cacat de ani de zile), acum m-au tinut o jumatate de ora la telefon, de pomana.

Stiti cum incep ei discursul cand va suna pentru vreo oferta... Asa au inceput si la mine, numai ca eu, obsedat de smartphones mai nou, eram al naibii de pregatit.

Au incercat initial cu un abonament de 7.28 euro si care dupa calculele lor ajungea la 83 de RON (cum dracu'?) dar care nu ma ajuta deloc sa-mi iau un telefon bun la un pret acceptabil.

I-am spus tipei ca ma intereseaza cel de 16.64 euro, ca sa-mi iau un HTC Desire S la 189 de euro (mai nou 169 de euro - deh, e criza si la ei) minus punctele de loialitate.

Pe scurt, tipa imi tot baga pe gat un modem, desi i-am spus ca n-am ce face cu el. Daca l-as folosi vreodata ar fi atunci cand sunt la ai mei - which makes it useless din cauza semnalului prost (a se vedea cele de mai sus).

Deci avem asa:
1. oferta de pe site-ul lor: 16.64 euro/luna (adica vreo 68 de RON), cu HTC Desire S la 169 de euro.
2. ce-mi oferea ea: acelasi abonament + 1 modem, la 100 de RON pe luna, cu HTC Desire S la 169 de euro.

Am sucit-o pe toate partile sa vad unde era diferenta dar n-am ajuns la un numitor comun. Imi tot spunea ca modemul ma ajuta sa platesc mai putin (ce? cum?) si ca ea ma ajuta sa-mi pastrez numarul. No shit!? Pai am dat mail la serviciul clienti ca sa ma asigur ca schimbarea de abonament si cumpararea de telefon la pretul de la ei de pe site nu presupune pierderea numarului.

Deci inca o data: i-am spus ca efectiv NU am ce face cu modemul si ca in niciun caz nu vreau sa imi iau un al doilea abonament cum cica a crezut ea. What am I crazy? Am deja 2 abonamente (al meu si cel de la firma). De ce mi-as lua INCA unul, in conditiile in care oferta ei a pornit de la premiza ca vreau sa-mi reduc cheltuielile, premiza acknowledged by me inca de la inceput.

Deci, o sa ma duc la cel mai apropiat magazin Vodafone si cu asta basta.

P.S.
1. Cred ca sunt disperati sa vand Internet mobil, ca vad ca tot il strecoara prin toate ofertele, iar la cele cu trafic mai putin inclus au niste preturi astronomice la telefoane.
2. Parintii mei, care platesc pe luna de vreo 4 ori mai putin, au primit o oferta misto. Eu, care sunt client de mult mai mult timp si care platesc mereu peste 100 de RON, am stat in telefon o jumatate de ora ca sa primesc o oferta NU speciala si nici macar aia de pe site, ci una mai proasta. WTF?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu