sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Despre femei (partea I)

Inainte de toate, sa clarificam ce e cu articolul asta:
- este vorba despre femeile care traiesc in Romania; nu ma simt in masura sa-mi dau cu parerea despre cele care traiesc prin alte tari.
- nu este o poveste cu tenta sexuala, erotica s.a.m.d. Imi pare rau sa va dezamagesc (pe voi cei care va asteptati la asa ceva) :)))) Este doar o parere personala.
- articolul nu se vrea a fi un text cu caracter stiintific. Deci, nu-l luati ca atare, nici macar in gluma.

Nu ma consider vreun specialist in domeniu. Dealtfel, daca ar fi sa ne luam dupa unele guri rele, niciun barbat nu are cum sa fie un expert in materie de femei :))) Cred insa, ca dupa oaresce ani de viata, imi pot permite sa formulez o parere personala pe aceasta tema.

Inca de la inceput vreau sa precizez ca nu sunt un misogin (decat rareori si numai daca sunt provocat :)))) Dimpotriva, consider femeia ca fiind unul din cele mai bune lucruri care i se putea intampla barbatului. Nu zic cel mai bun lucru, ca sa nu li se urce la cap :)))).

Cei mai multi oameni se duc la film ca sa ... vada filmul. Eu unul nu fac parte din grupul celor multi, pentru ca se intampla adeseori sa ma suprind pe mine insumi fiind atent la ... sa le spunem micile detalii. Sa va dau un exemplu: Cruise se alearga pe autostrada cu baietii rai. Ce vad eu, in afara de actiunea din film? Pai cum arata autostrada in America, ce marci de masini circula, eventul si cum se aude motorul masinii, poate si cum arata semnele de circulatie.

Ce legatura are asta cu femeile? Pai are... pentru ca atunci cand am de a face cu o femeie nu sunt atent numai la ... curbe nu evaluez numai capacitatea ei intelectuala sau personalitatea ei ci mai surprind pe langa astea si micile (cu sau fara ghilimele) detalii cum ar fi body language-ul, trasaturile fetei, parfumul cu care se da, culorile pe care le poarta, dimensiunea spatiului ei vital (fuguta la DEX, cine nu stie ce e aia). Sincer si fara vanitate masculina, cred ca majoritatea femeilor cu care am avut de-a face nu si-au dat seama ca eu sunt atent si la astfel de detalii mai ceva ca Dr. Lightman din serialul Lie to me.

Consider ca toate aceste mici nimicuri in ansamblul lor pot spune multe despre o femeie, inclusiv despre comportamentul ei in cadrul unei relatii. Sunt si exceptii, desigur but then again ... sunt doar exceptii.

Va urma...

P.S. In all fairness, voi aborda si subiectul "despre barbati" :)

2 comentarii:

  1. Toate ca toate, vorbind doar de femei la modul general, vezi ca parfumul cu care ma dau eu nu e alegerea mea. Majoritatea mi le cumpara Oana pentru toate zilele mele, nastere, onomastica, etc. Asa ca daca iti stramb nasul cand ajung prin Romania, poti sa-i propui ei alte parfumuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. hehehe ... mi-am luat masuri de precautie. Am specificat ca e vorba doar despre femeile care traiesc in Romania. Deci n-o sa vezi nimic despre domniile dvs., moimele din Michigan. Capisci? :))))

    RăspundețiȘtergere