miercuri, 10 noiembrie 2010

Dobitocii soselelor ... "revine"

In mod inevitabil redeschid subiectul dedicat celor mai buni soferi ai tarii: dobitocii soselelor.

Ma uitam zilele trecute pe un site dedicat filmarilor in trafic si citeam cateva comentarii la un filmulet cand am dat cu ochii de cativa membri ai grupului mai sus amintit. Si ce credeti ca debitau indivizii? Pai cica daca esti pe un drum cu doua benzi pe sens, tu pe banda a doua mergand cu 100 km/h in depasirea unuia care merge pe prima banda cu 80 km/h si vezi ca din spate vine unu' cu viteza mai mare ca a ta (tind sa cred ca se refera la unu' care goneste ca disperatu') trebuie sa incetinesti si sa te retragi in spatele aluia de vroiai sa-l depasesti tu, pana trece nebunu'

Citind mai departe comentariile, am constatat ca specimenele astea chiar cred in ceea ce scriu si isi inchipuie ca soselele au fost facute pentru ca cei cu masini de peste 150 CP sa imparateasca peste ele iar supusii cu masini mai putin musculoase sa se retraga umili din fata imparatiilor lor.

Cat tupeu!!! Bah, puteti sa veniti si cu 500 la ora si sa dati flash-uri si mama flash-urilor. Nu ma dau la o parte pana nu-mi termin depasirea!

2 comentarii: