joi, 23 decembrie 2010

Despre femei (partea a III-a)

Deci sa continuam cu categoriile. Poate unii dintre voi asteptau cu nerabdare continuarea. Sau poate nu :))

Femeia nehotarata - adica aia care nu stie ce vrea. Azi e alba, maine e neagra. Total nerecomandata celor slabi, pentru ca are tendinta de a sterge pe jos cu ei. Mai mult sau mai putin voluntar. Atunci cand e voluntar poate fi pentru a scapa de pretendenti. Atunci cand e involuntar, poate fi pentru ca este indisponibila emotional. Dar sa nu uitam vorba aia: cine se culca odata cu gainile ... se culca si a doua oara. Adica daca e nehotarata o data, poate deveni o obisnuinta pentru ea si devine nehotarata permanent. Depinde si de ce fraieri ... pardon, pretendenti are parte. Feeling-ul? Dorinta de a insista, la inceput. Apoi lehamite, urmata de ... aaah, f**k it! Forget about it!

Femeia lacusta - Stiu, nu suna tocmai frumos, sau potrivit pentru o femeie. Dar titulatura vine de la faptul ca este vorba despre genul de femeie care sare din p... pardon, din barbat in barbat. Probabil are tot timpul senzatia ca she can do better than that. Pana ajunge sa fie tot single pe la varsta de 40 si ceva de ani... Sau poate are sechele din copilarie: tatal nu i-a aratat destula afectiune iar acum se razbuna cautand father figure in barbati sau poate in liceu era naspa si n-o vroia nimeni. Una peste alta, e un specimen de evitat de catre cei care cauta Miss Now. Nu si de catre cei care nu vor altceva decat o Miss Right Now. Feeling-ul? WTF is the matter with you, woman? Iar daca esti din a doua categorie: lust ... lots of it :).

Femeia de cursa lunga: - este cea care stie sa tina de o relatie si, in majoritatea cazurilor devine sotie, mama, etc. Tinde sa devina o raritate in zilele noastra iar cei care pun mana pe asa ceva se pot considera norocosi. Este genul de femeie care da dovada de o fidelitate biblica. N-ar calca stramb pentru nimic in lume. Dar, din nou ... specia asta tinde sa fie pe cale de disparitie. Feeling-ul? O relaxare sufleteasca. Stii ca she's there for you, no matter what.

Gata pe ziua de azi. Va urma...

Sa nu uit: exista si femei care pot trece dintr-o categorie in alta. Dar, dupa cum probabil va dati seama, nici astea nu sunt pe toate drumurile.

6 comentarii:

  1. ma...am crezut ca m-am ratacit pe o pagina de horoscop...r u fo' real?!..:))ai avut tu atat noroc incat sa intalnesti toate aceste tipologii feminine?...i mean...maaann!..let us know more...that schmack Casanova...and his spanish idiot bro..Don Juan...doesn't share with us nothing!..so...don't make us wait too long....we are unpatient...you Capitain James Tiberius Kirk you...ze germainetor

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde ce intelegi prin "intalnit".
    Plus ca am scris intr-un post anterior ca eu sunt atent si la alte lucruri si mai am si rabdare sa le ascult ... bro! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Observ cu interes evolutia articolelor, apar tot mai multi termeni de specialitate (indisponibila emotional?!?). Also a taste of Freudian stuff. Apropo, poate sa fi fost si miss liceu/facultate/clubul de scrima si tot sa vrea mai mult...EGO-ul!
    Urmeaza sa scrii despre combo-uri? sa exemplific: nehotarata cu tendinte de lacuste, iar dupa 40 de ani, de cursa lunga?

    Exista o carte (f)utila pentru femei: "A woman's guide to spotting dangerous men".

    Scrii alternativa? Insotita de exemple personale cumva?

    RăspundețiȘtergere
  4. ah, da...am 42 de ani, inca se mai uita barbatii dupa mine (aia de 65), dar eu vreau ceva fraged. Unde ma incadrez dr oZ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Patience, darling. N-am epuizat categoriile :)
    Ca sa nu mai spun ca nu am de gand se le enumar pe toate :p

    RăspundețiȘtergere