vineri, 11 martie 2011

Anti-moda

Ce persoana normala la cap, se imbraca in ziua de azi intr-un fel care aminteste mai degraba de anii '80 si se duce asa la munca? Ei bine, inca mai exista si oameni de-astia.

Ieri am vazut o don'soara imbracata intr-o ... chestie care cobora pana dincolo de fund, dintr-un material lucrios (nu piele) de culoare neagra, pantaloni negri de panza (cred - nu prea ma pricep la textile), usor evazati in partea de jos si niste pantofi cu toc, negri, in genul alora de poarta femeile (relativ tinere), de la tara , pe la nunti si botezuri. Si da, asta era in Bucuresti! WTF?

Eu nu ma imbrac de la vreo casa de moda sau ceva de genul asta. Nu dau prea multi bani pe haine si nici nu urmez vreun trend anume - consider ca ma imbrac decent. Dar totusi nu sunt asa anti-moda ca don'soara respectiva. Deci ... oribil. Nu mai zic de faptul ca in general barbatii cica se imbraca mai prost decat femeile.

Pai cum sa se uite barbatii dupa tine cand te imbraci in asa hal? Again: WTF?

6 comentarii:

  1. Da' poate ca ea nu se streseaza sa se uite barbatii la ea. Daca ea se simte bine... Cui nu-i place sa nu se uite! Proprie experienta de cand eram in Romania la facultate. Nu ma machiam, nu tu tocuri, decat carpenter jeans, bluze largi, nu-mi faceam nici parul in vreo forma, intr-un cuvant aratam ca dracu'. DAR nu-mi pasa. NU eram pe market sa ma marit. Si cu toate astea se aplica principiul cu mustele si cu mierea. Asa ca si ea poate are mai multe intalniri amoroase decat multi dintre astia cu blog. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu confunda imbracatul neglijent (la care faci tu referire) cu imbracatul de prost gust, despre care vorbeam mai sus ;) Si eu ma imbrac neglijent, de multe ori, dar niciodata "arhaic" :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca o data... Poate ei nu-i pasa. Si bine face. In societatea romaneasca in care totul se bazeaza numai pe show-off, un om ca asta e o gura de oxigen. Invata sa apreciezi oamenii pentru ceea ce gandesc, ce fac, etc.... pentru psihic nu pentru fizic. Hainele se pot schimba, tunsoarea la fel, kg se pot da jos Sau adauga dupa caz, dar fondul ramane acelasi. Daca fondul e bun, restul e lipsit de importanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Again: nu am nimic impotriva imbracatului neglijent. Cu imbracatul de prost gust am insa o problema.

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde stii cum se imbraca domnisoarele la nunti la tara? Mergi oare la "rugi"? :p

    RăspundețiȘtergere