miercuri, 12 ianuarie 2011

Anii '90

Nimic nu se compara cu anii 90, mai exact cu prima jumatate a lor. Sunt ani in care lumea visa frumos, veneam dupa o lunga perioada intunecata in care tanjiseram cu totii dupa atatea lucruri.

Anii 90 au fost anii in care am descoperit masinile nemtesti. Imi aduc aminte ce furori faceau BMW-urile si VW-urile pe strazile din Bucuresti si pe litoral.

Sunt anii in care ne-am facut intrarea triumfala in lumea buna, prin fotbal. Italia 90 si USA 94 sunt inca vii in memoria suporterilor si de fapt a romanilor in general. Ce vremuri ... Stateam la TV la 2 noaptea ca sa vedem cum nationala matura pe jos cu Columbia, la Pasadena.

Sunt anii in care lumea s-a apucat de afaceri, in care marca germana era la putere alaturi de dolarul american, anii in care litoralul amesteca amintirile trecutului cu minunatiile vietii in libertate, ca un hotel cu mobilier din perioada comunista dar cu firma luminoasa stralucitoare, in cat mai multe culori, la intrare.

Am descoperit pe rand televiziunea prin cablu, telefonul mobil (va mai amintiti de faimoasele Bosch-uri?) si mai tarziu Internetul.

Lumea era mult mai ingaduitoare decat acum, nu era atata agitatie, totul era mult mai ... mellow. Radeam la spectacolele celor de la Vacanta Mare (care erau mult mai funny atunci), ne uitam la primele filme neplictisitoare la Pro TV sau Antena 1, sau ne zbantuiam prin discoteci pe melodia Coco Jambo.

S-au dus insa de mult vremurile alea... Are cineva o masina a timpului, cu imprumut?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu