luni, 24 ianuarie 2011

Despre femei (partea a V-a)

Luam o pauza de la clasificarea femeilor si vorbim un pic despre aroganta, ca tehnica defensiva.

De multe ori avem de-a face cu femei ce par a fi arogante, sau cu nasul pe sus cum se mai spune in limbaj popular. Bine, mai exista o expresie dar e un pic vulgara.
Guess what, multe din aceste femei folosesc aroganta ca metoda de aparare ... sentimentala (stiu, suna cam ciudat dar e miezul noptii si ma cam lasa inspiratia :p). Deci, ce inseamna asta? Pai cica femeile folosesc uneori aroganta pentru a tine la distanta dobitocii, fustangii, pampalaii, barbatii insecure, obsedatii (sexual si de alta natura), etc. Si culmea, chiar da roade, de multe ori, pentru ca multi barbati nu reusesc sa treaca de bariera respectiva. Repet insa: de multe ori nu este vorba despre o aroganta pura ci despre o aroganta artificiala, defensiva.

Asta nu inseamna ca unele femei nu sunt arogante. Din contra, exista destule care chiar isi inchipuie ca stau pe un piedestal (parca asa se scrie, nu) si ca fraierii... pardon, pretendentii sunt mojicimea care zace in noroi. Nu va incruntati mai oameni buni ... stiti vorba aia: orice naş isi are naşul. Se aplica si in cazurile mentionate mai sus.

Acum imi asum un mare risc si spun: pentru ca am scris cele de mai sus, ori sunt un mare dobitoc pe subiectul asta, ori sunt un om care are momente de luciditate extraordinara :p Daca e varianta b, atunci am descoperit cauza din care multi oameni sunt single la ora actuala: nu reusesc sa treaca de bariera amintita mai sus.

Inca o chestie: sunt si barbati care folosesc uneori aroganta ca metoda defensiva. I'm one of them ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu