miercuri, 2 februarie 2011

Aventuri in America - ziua a II-a

Ziua asta a inceput foarte devreme pentru mine - pe la 3:30 dimineata (10:30 ora Romaniei), si asta din cauza efectului de jet lag (urmati link-ul, daca nu stiti ce este).

autocarele armatei
Mi-am aruncat ochii pe geam si am vazut cum vecinii mei de hotel - soldatii americani - se imbarcau frumos in niste autocare pentru un drum in directia ... habar nu am. Mai tarziu au aparut si niste masini de politie cu girofarul pornit - probabil escorta lor. N-am avut insa curaj sa le fac poze pentru ca cine stie cum puteau interpreta daca ma vedeau la geam :D

Astia au fost mult mai putin galagiosi decat nunta de indieni de anul trecut, cand am mai fost aici.

Apoi a urmat o zi la birou de depanat amintiri cu colegii si de pus la cale un plan de lucru pentru yours truly, ca doar nu am venit aici de pomana.

Un lunch la un restaurant italienesc pe la 12 m-a facut sa-mi amintesc de noptile de iarna petrecute la tara in copilarie - cred ca era lemnul folosit din belsug la decoratiunile interioare plus mirosul ce venea de la bucatarie.
Spre sfarsitul dupa-amiezii au inceput discutiile despre furtuna de zapada ce afectase deja serios Statul vecin - Illinois (pe langa alte State) si care la un moment dat patrunsese si in Michigan.

Seara, am luat masinuta si am pornit-o spre resedinta. Strazi albe (de la sarea aruncata pe jos de utilaje), semi-inghetate, masini care misunau in toate directiile si un calm ca de dinaintea furtunii (de zapada, evident).

Am ajuns acum la hotel, de unde scriu randurile astea, dupa ce am servit o portie de vant aspru, cum numai la Buzau in gara la 6 dimineata am mai vazut (sau simtit).

Hai ca ne mai auzim si maine. Intre timp, enjoy pozele ;)

Va urma

vedere din camera, pe la 4 dimineata
aceeasi vedere, dar in modul "starry night" cu obictivul deschis timp de 15 secunde
Opdyke Road
Taco Bell (fast food) - inca n-au ajuns in Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu