marți, 8 februarie 2011

Aventuri in America - ziua a VIII-a

Dupa un week-end foarte interesant, a venit si o zi mai  ... obisnuita. Adica un fel de rutina, ceva cu care ma obisnuisem la vizita precedenta in America. Dealtfel aceea a durat o luna, adica un pic cam mult, by my calculations.

Ce inseamna rutina asta? Pai trezirea pe la 6:30, chestiile de dimineata, incluzand aici bagat ochiul pe Facebook si alte cele ca sa vad ce nazbatii au mai facut cei din Romania, dar si cele 10 minute de resetare a procesorului prin rularea scriptului: where the f**k am I? In America? Really? I'm still here? And how the f**k did I end up here? I used to be a normal guy who lives in an obscure neighborhood, in a gray ugly city, not a person who goes to America.
Deci, mai departe ... breakfast la 7 si ceva si apoi condus cateva mile (while staring at cars and other drivers - ca doar sunt aici si pentru a observa oamenii astia in habitatul lor natural - adica sa invat cat mai mult despre americani si dupa aia sa vin acasa si sa povestesc altora: cuite ma cum fac aia) pana in oraselul alaturat, la sediul clientului.

Apoi treaba pana pe la 12, cand unul sau altul din colegii americani ma intreaba daca vreau sa merg la lunch cu el/ea/ei. Iar daca mi-o ridica la fileu (cum se zice pe la noi), le povestesc una-alta despre Romania.

Din nou treaba (incluzand call-uri si meeting-uri) pana pe la 4:30-5:00, apoi hotel - o repriza de net si apoi dinner cu colegii americani.

Apoi inca o repriza de net pana pe la 11:12 noaptea si ... somn de voie, in timp ce la TV ruleaza vreo emisiune sau serial de pe la ei. Noapte buna! :)

2 comentarii: